55ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο

Ημερομηνία Έναρξης: 
Παρασκευή, Ιούνιος 2, 2017
Ημερομηνία Λήξης: 
Κυριακή, Ιούνιος 4, 2017
Κόστος: 
0,00

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσω τη διοργάνωση του 55ου Πανελλήνιου Παιδιατρικού Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, στην όμορφη Κω, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Kipriotis, στις 2-4 Ιουνίου 2017.
Η αθρόα και ενεργός συμμετοχή σας σε όλες τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, μας ωθεί να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, ενώ ταυτόχρονα αισθανόμαστε την ευθύνη να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς το επιστημονικό πρόγραμμα των εκδηλώσεών μας. Έτσι και φέτος, η ευρεία θεματολογία, η παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών και οι εισηγήσεις επιφανών επιστημόνων στον τομέα της Παιδιατρικής, θα αποτελέσουν τη βάση ανάπτυξης ιδεών και εμπειριών.
Ως φετινός προορισμός του Συνεδρίου επιλέχθηκε η Κως, το νησί του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη, αλλά και ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός της Ελλάδας και της Μεσογείου, ο οποίος διαθέτει μεγάλη ιστορία και έχει δεχθεί επιρροές από διάφορους πολιτισμούς στο πέρασμα του χρόνου.
Η ενεργός συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική της Παιδιατρικής μας κοινότητας και θα ενισχύσει τη διαδραστικότητα του συνεδρίου. Για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε και φέτος να υποβάλετε περιλήψεις επιστημονικών εργασιών, παρουσιάζοντας την ερευνητική και κλινική σας δραστηριότητα. Όπως κάθε χρόνο, η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία θα απονείμει ειδικά βραβεία σε πρωτότυπες εργασίες που έχουν εκπονηθεί από Έλληνες επιστήμονες.
Με την παρούσα επιστολή, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το 55ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο, το οποίο φιλοδοξούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον της Παιδιατρικής επιστήμης στην χώρα μας.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ανδρέας Κωνσταντόπουλος
Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής
Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Επιστημονικά υπεύθυνος: Μάριος Ανδρέου Παιδίατρος
Υπεύθυνη Ύλης: Σούτα Μελπομένη   melpomenhsouta@yahoo.gr

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ - ΤΡΕΧΩΝ ΜΗΝΑΣ

Φεβρουάριος 2018

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!