Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ; ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ

18-03-2007 

 

Ο φυσικός χυμός σκουρόχρωμου σταφυλιού έρχεται δυναμικά μετά από πρόσφατη αμερικανική έρευνα και αρπάζει τα πρωτεία από τον μέχρι σήμερα δημοφιλή φυσικό χυμό πορτοκαλιού

Ο φυσικός χυμός σκουρόχρωμου σταφυλιού έρχεται δυναμικά μετά από πρόσφατη αμερικανική έρευνα και αρπάζει τα πρωτεία από τον μέχρι σήμερα δημοφιλή φυσικό χυμό πορτοκαλιού

Οι αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως ο πορφυρός χυμός της αμερικανικής ποικιλίας Concord που είναι παρόμοια με την ελληνική ποικιλία του ροδίτη αποτελεί ασπίδα κατά της καρδιακής νόσου .Ο χυμός αυτός “προσφέρει μεγάλη προστασία στον οργανισμό, στεφανιαία νόσο και εγκεφαλικά, γιατί ενισχύουν τα τριχοειδή αγγεία και την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης έχουν αντικαρκινική δράση και αντιγηραντικές ιδιότητες” Σύμφωνα με την έρευνα ” -το μεγαλύτερο ποσοστό αντιοξειδωτικών έχουν τα σταφύλια με σκούρα σάρκα ακολουθεί ο θολός χυμός μήλου -τρίτος έρχεται ο χυμός ροδιού τέταρτος ο χυμός κράνου

-αμέσως μετά έρχεται ο χυμός γκρέιπ φρούτ, συστήνεται όμως προσοχή στην κατανάλωσή του, στην έκτη σειρά είναι ο διάφανος χυμός μήλου και τελικά ακολουθεί ο τροπικός-ανάμεικτος χυμός

 

Τελευταίοι στη λίστα έρχονται οι χυμοί πορτοκαλιού, τομάτας, λευκών σταφυλιών και ανανά.

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR